Frontiera - trecut, prezent și viitor

Echipa Poliției de Frontieră exprimă recunoștință și apreciere pentru patru polițiști de frontieră care și-au marcat trecerea în rezervă

Într-o ceremonie solemnă desfășurată la sediul Poliției de Frontieră, astăzi, 29 martie 2024, a fost sărbătorită pensionarea celor patru ofițeri. 

Polițiștii de frontieră Antonina Talpă, Fiodor Bivol, Oleg Pîntea și Alexei Crivorot, au dedicat ani de muncă și devotament în asigurarea securității frontierelor și în protejarea intereselor naționale. Ei au demonstrat o pasiune pentru datoria lor și au servit cu onoare și integritate în fiecare aspect al activității.

29 марта 2024

Portretul unei femei polițiste de frontieră: carieră, familie și pasuni

Într-o nouă zi de primăvară, aflăm povestea colegei noastre Diana, ofițer superior din Sectorul Poliției de Frontieră Ocnița. Drumul său în Poliția de Frontieră a început  în anul 2011, în domeniul - contabilitatea, după care a ales o altă direcție de activitate, în cadrul căreia și-a dovedit priceperea și devotamentul: inspec­tor la linie.

23 марта 2024

Recunoștință polițistului de frontieră Eduard Volentir, de astăzi ofițer în rezervă!

Sunt peste 24 de ani, timp în care a activat zi de zi cu demnitate la frontiera de stat. Astăzi a pus punct carierei în Poliția de Frontieră, dar nu și a misiunii sale. Comisar-șef Volentir a asigurat că ceea ce a realizat de-a lungul anilor împreună cu echipa de la frontieră, experiența acumulată, istoriile de succes, cu drag le va împărtăși tinerei generații de polițiști de frontieră. 

17 февраля 2023

La mulți ani, colegi și bine ai venit 2023!

Stimați colegi,
Dragi prieteni din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, 

Avem deosebita plăcere să vă adresăm sincere felicitări cu trecerea în anul 2023, un an în care sperăm să fie mai bun, mai prosper și pace în lume! Echipa Asociației Pensionarilor și Veteranilor  Poliției de Frontieră vă mulțumește pentru colaborarea frumoasă între generații și ne dorim enorm ca noul an sa ne aducă la un nou nivel de conlucrare, cu noi realizări.

1 января 2023

Sincere felicitări și o pensionare ușoară polițistului de frontieră Veaceslav Palii!

Șeful Direcției formare profesională Veaceslav Palii, astăzi, 2 decembrie 2022, după 27 de ani de activitate, cu onoare și demnitate a intrat în rândurile pensionarilor Poliției de Frontieră. Începând din anul 1995 atunci când a pășit pragul Academiei ,,Ștefan cel Mare”  în calitate de student, de-a lungul timpului și-a construit o carieră frumoasă, datorită perseverenței sale. Astfel, din anul 2003 până în prezent a ocupat diferite funcții în cadrul Poliției de Frontieră.

2 декабря 2022

Au ieșit la pensie în aplauzele colegilor

Astăzi, în cadrul subdiviziunilor Direcției regionale Nord, într-un cadru festiv, plin de emoții, a avut loc ceremonia de trecere în rezervă cu drept la pensie a colegilor noștri:
👮comisar principal Sergiu BĂDĂNĂU, șef interimar al SPF Cosăuți
👮comisar Oleg POBEREJNÎI, șef interimar SPF Costești
👮inspector principal Natalia FETCO, ofițer superior al SPF Briceni

26 октября 2022