igpf

Sincere felicitări și o pensionare ușoară polițistului de frontieră Veaceslav Palii!

Șeful Direcției formare profesională Veaceslav Palii, astăzi, 2 decembrie 2022, după 27 de ani de activitate, cu onoare și demnitate a intrat în rândurile pensionarilor Poliției de Frontieră. Începând din anul 1995 atunci când a pășit pragul Academiei ,,Ștefan cel Mare”  în calitate de student, de-a lungul timpului și-a construit o carieră frumoasă, datorită perseverenței sale. Astfel, din anul 2003 până în prezent a ocupat diferite funcții în cadrul Poliției de Frontieră.

În mesajul de felicitare, șeful Poliției de Frontieră Rosian Vasiloi și-a exprimat gratitudinea față de domnul Veaceslav Palii, dorindu-i mult succes în planurile de viitor.

,,Sunt convins că în calitate de conducător al acestei Direcții de formare profesională, ați reușit să vă realizați obiectivele propuse, dar și să vă împărțiți cu experiența și cunoștințele Dvs cu colegii, inclusiv să transmiteți estafeta noii generații. Vă mulțumesc pentru devotamentul, implicarea și profesionalismul de care ați dat dovadă pe parcursul activității. Vă doresc sănătate multă, pace și armonie alături de familie”, a menționat Rosian Vasiloi.

La rândul său, Veaceslav Palii cu mari emoții a venit cu un mesaj de recunoștință către colegi pentru susținere.

,,În viață nu contează ceea ce ai reușit să atingi, dar ceea ce ai reușit să depășești. În cariera mea am avut parte de un nucleu unic în care am reușit să cunosc oameni, să acumulez experiență, să urc și să cobor, poate chiar și să cad, dar am reușit mereu să le depășesc pe toate, având marele noroc de colegi buni în preajmă, care m-au susținut în toate. Vă mulțumesc dragi colegi pentru suportul care mi l-ați oferit. Vă doresc succese mari și încredere în ziua de mâine”, a spus domnul comisar-șef.

Cu un mesaj de felicitare și un buchet de flori au venit și colegii din cadrul  Direcției formare profesională. 

Înainte de a-și lua rămas bun de la drapelul de luptă al instituției, comisarul-șef Veaceslav Palii a fost decorat pentru atitudine conștiincioasă față de atribuțiile funcționale cu distincția - ,,Crucea pentru Merit” clasa I.