Frontiera - trecut, prezent și viitor

Recunoștință polițistului de frontieră Eduard Volentir, de astăzi ofițer în rezervă!

Sunt peste 24 de ani, timp în care a activat zi de zi cu demnitate la frontiera de stat. Astăzi a pus punct carierei în Poliția de Frontieră, dar nu și a misiunii sale. Comisar-șef Volentir a asigurat că ceea ce a realizat de-a lungul anilor împreună cu echipa de la frontieră, experiența acumulată, istoriile de succes, cu drag le va împărtăși tinerei generații de polițiști de frontieră. 

17 Februarie 2023

La mulți ani, colegi și bine ai venit 2023!

Stimați colegi,
Dragi prieteni din cadrul Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, 

Avem deosebita plăcere să vă adresăm sincere felicitări cu trecerea în anul 2023, un an în care sperăm să fie mai bun, mai prosper și pace în lume! Echipa Asociației Pensionarilor și Veteranilor  Poliției de Frontieră vă mulțumește pentru colaborarea frumoasă între generații și ne dorim enorm ca noul an sa ne aducă la un nou nivel de conlucrare, cu noi realizări.

1 Ianuarie 2023

Sincere felicitări și o pensionare ușoară polițistului de frontieră Veaceslav Palii!

Șeful Direcției formare profesională Veaceslav Palii, astăzi, 2 decembrie 2022, după 27 de ani de activitate, cu onoare și demnitate a intrat în rândurile pensionarilor Poliției de Frontieră. Începând din anul 1995 atunci când a pășit pragul Academiei ,,Ștefan cel Mare”  în calitate de student, de-a lungul timpului și-a construit o carieră frumoasă, datorită perseverenței sale. Astfel, din anul 2003 până în prezent a ocupat diferite funcții în cadrul Poliției de Frontieră.

2 Decembrie 2022

Au ieșit la pensie în aplauzele colegilor

Astăzi, în cadrul subdiviziunilor Direcției regionale Nord, într-un cadru festiv, plin de emoții, a avut loc ceremonia de trecere în rezervă cu drept la pensie a colegilor noștri:
👮comisar principal Sergiu BĂDĂNĂU, șef interimar al SPF Cosăuți
👮comisar Oleg POBEREJNÎI, șef interimar SPF Costești
👮inspector principal Natalia FETCO, ofițer superior al SPF Briceni

26 Octombrie 2022

Felicitări și succese, luptătoarei Anastasia Nichita!

Astăzi, ne-am bucurat să o revedem pe colega noastră Anastasia la sediul Poliției de Frontieră în postura de campioană mondială la lupte feminine. Alături de ea a fost prezent și antrenorul - Tudor Cârlan.
 
Întâlnirea cu cea mai puternică, curajoasă și frumoasă luptătoare din lume a fost una încărcată cu emoții și mândrie pentru noi, polițiștii de frontieră, fiindcă o avem în echipa noastră.

20 Septembrie 2022

Onor pentru comisar principal Beșliu, de azi ofițer în rezervă

„Stimate camarade, vă mulțumim pentru dedicație, activitate profesionistă și colegialitate care au fost mereu punctele forte în cei 16 ani de slujbă la FRONTIERA Republicii Moldova. Sincere felicitări și o pensionare liniștită!”

Colegul nostru Dumitru Beșliu a ajuns la ziua pensionării, fiind o zi cu importanță majoră și încărcată cu mari emoții din viața polițistului de frontieră. Este un exemplu de ofițer, care are la activ 25 de ani lucrați asiduu în sistemul Afacerilor Interne, dintre care 16 - FRONTIEREI. 

16 Septembrie 2022