IGPF

Echipa Poliției de Frontieră exprimă recunoștință și apreciere pentru patru polițiști de frontieră care și-au marcat trecerea în rezervă

Într-o ceremonie solemnă desfășurată la sediul Poliției de Frontieră, astăzi, 29 martie 2024, a fost sărbătorită pensionarea celor patru ofițeri. 

Polițiștii de frontieră Antonina Talpă, Fiodor Bivol, Oleg Pîntea și Alexei Crivorot, au dedicat ani de muncă și devotament în asigurarea securității frontierelor și în protejarea intereselor naționale. Ei au demonstrat o pasiune pentru datoria lor și au servit cu onoare și integritate în fiecare aspect al activității.

În cadrul ceremoniei, șeful adjunct al Poliției de Frontieră Andrei Trofimov a subliniat contribuția semnificativă pe care acești angajați au avut-o în cadrul instituției și pentru țară. El le-a adresat sincere felicitări și urări de bine, subliniind că valorile și experiența pe care le-au adunat în timpul serviciului vor continua să le ghideze drumul în viitor.

Ceremonia de pensionare a constituit o ocazie de recunoaștere a realizărilor acestor patru polițiști de frontieră, marcând în mod solemn sfârșitul unei etape de carieră distinse și începutul unei noi capitole în viețile lor personale. 

#oameniiFRONTIEREI