nord

Au ieșit la pensie în aplauzele colegilor

Astăzi, în cadrul subdiviziunilor Direcției regionale Nord, într-un cadru festiv, plin de emoții, a avut loc ceremonia de trecere în rezervă cu drept la pensie a colegilor noștri:
👮comisar principal Sergiu BĂDĂNĂU, șef interimar al SPF Cosăuți
👮comisar Oleg POBEREJNÎI, șef interimar SPF Costești
👮inspector principal Natalia FETCO, ofițer superior al SPF Briceni

Într-o atmosferă călduroasă și sub aplauzele camarazilor, conducerea Direcției le-au înmânat diplome de recunoștință și flori. Copleșiți de emoții, fiecare și-a amintit acele momente frumoase, petrecute la frontieră, dar și încercările la care au făcut față cu mândrie.

Polițiștii de frontieră s-au remarcat prin profesionalism, onestitate, demnitate și implicare în timpul misiunilor încredințate, pe care le-au dus la bun sfârșit de fiecare dată.

„Dragi colegi, vă mulțumim pentru o activitate bogată, pentru rezultate excelente, pentru că ați servit Patria cu devotament, responsabilitate, curaj, loialitate și sacrificiu, purtând cu mândrie, zi de zi, uniforma. Cu prilejul pensionării vă transmitem multă sănătate, zile liniștite, bucurii alături de familie și prieteni, dar și o PENSIE cât mai lungă!”, le-a urat șeful interimar al DR Nord, Mihail VOINIȚCHII.

Le mulţumim și noi, echipa Poliției de Frontieră, dorindu-le succes în tot ceea ce îşi vor propune să realizeze de acum înainte și să se bucure din plin de liniştea vieții civile.