Vizite de verificare a subdiviziunilor Direcției regionale SUD

sud

La sfârșitul săptămânii trecute, conducerea Poliției de Frontieră a efectuat vizite de lucru la subdiviziunile Direcției regionale SUD, inclusiv la cele trei sectoare care se află în reconstrucție.  Totodată, verificările au avut loc în contextul asigurării că activitatea frontalieră se desfășoară în regim normal, mai mult că pe perioada sărbătorilor de Paște tot efectivul să fie pregătit pentru orice situație neprevăzută.

După inspectarea Sectoarelor Poliției de Frontieră Toceni, Stoianovca și Brânza, s-a constatat că lucrările de reconstrucție derulează conform planului, unele neajunsuri depistate anterior au fost înlăturate. Agentul economic  a dat asigurări că darea în exploatare va f în termenii stabiliți. 

În cadrul discuțiilor cu personalul subdiviziunilor de frontieră, s-a cerut maximă prudență în sensul prevenirii riscului de infectare cu virusul de tip Covid – 19, dar și atenție la activitatea de control și supraveghere a frontierei de stat. „Deși suntem în febra sărbătorilor Pascale, vor fi conaționali care să încerce vigilența polițiștilor de frontieră. Nu vom admite nicio încălcare frontalieră, aționând corect și conform legislației în vigoare.” a conchis conducerea IGPF.  La fel, în toate subdiviziunile s-au verificat funcționalitatea proceselor de lucru, starea tehnică a echipamentelor speciale și a mijloacelor de transport, dar și condițiile de muncă în subdiviziuni.

Cu ocazia sfintei sărbători a Învierii Domnului, conducerea IGPF a adresat felicitări și calde urări tuturor polițiștilor de frontieră. „Minunea învierii lui Iisus să vă lumineze viața și să vă aducă renașterea credinței, speranței, bucuriei. Cu bunătate și căldura în suflete să petreceți Paștele!”