Poliția de Frontieră și-a premiat campionii la trageri din armă

igpf

Pentru al patrulea an consecutiv, campioana Poliției de Frontieră la tir este echipa sediului central al IGPF. Astăzi, 22 septembrie 2022, la Clubul Sportiv „Dinamo” din Chișinău s-au prezentat opt reprezentante ale subdiviziunilor de frontieră regionale și centrale pentru a lupta pentru titlul de campioni ai Poliției de Frontieră la trageri din armă, inclusiv alegerea celor mai buni țintași care ne vor reprezenta la alte competiții sportive din țară.

Trei probe în concurs și 46 de polițiști și două polițiste de frontieră și-au încercat vigilența, operativitatea și iscusința la trageri. Mulți dintre participanți au prezentat o pregătire bună, obținând  rezultate frumoase.

Clasamentul pe echipe, primii și cei mai buni au fost polițiștii de frontieră din sediul central al IGPF, urmați de reprezentanta Poliției de Frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău. Pe locul trei s-au clasat angajații Direcției regionale SUD.

La individual, următorii angajați ai Poliției de Frontieră au acumulat cel mai mare punctaj și astfel i-au poziționat pe primele trei locuri.

Proba „Pușca”: I - Petru Dubița (IGPF), II - Alexandru Canovalov (SPF Aeroport Chișinău), III - Andrian Voloșin (DR CENTRU);
Proba „PM4”: I - Vadim Draganov (IGPF), II - Victor Tcacenco (SPF Aeroport Chișinău), III - Vitalie Negru (DR EST);
Proba „PM1”: I - Ghenadie Țîmbalist (DR SUD), II - Ivan Caducenco (DR VEST), III - Valeru Straticiuc (CESF).

Premiul special pentru cel mai bun rezultat prezentat în cadrul competiției l-a primit Ghenadie Țîmbalist.

În cadrul ceremoniei de premiere a învingătorilor, șeful-adjunct interimar al Poliției de Frontieră Oleg Bucătaru a felicitat participanții și le-a dorit succese în activitatea de serviciu,  cu menționarea despre corectitudinea și siguranța mănuirii armelor din dotare.