Invitaţie de presă

foto

Poliția de Frontieră are deosebita plăcere de a vă invita joi, 10 iunie 2021, la ceremonia consacrată sărbătorii profesionale - 29 ani de existență instituțională. Tradițional, sărbătoarea este marcată în cele patru Direcții regionale SUD, NORD, VEST, EST, precum și la sediul IGPF și Aeroportul Internațional Chișinău.
 
La sediul central al IGPF, evenimentul se va desfășura în prezența conducerii Ministerului Afacerilor Interne, echipei manageriale a Poliției de Frontieră, angajaților IGPF și Direcției regionale Centru, veteranilor de frontieră și partenerilor de cooperare. 
 
Ceremonia va începe către ora 08:30, unde vor fi menționați polițiștii de frontieră care au avut rezultate frumoase în activitate, vor fi transmise recunoștințe veteranilor de frontieră și mulțumiri tuturor partenerilor de cooperare, care în continuare susțin Poliția de Frontieră în misiunea de securitate a frontierei Republicii Moldova.

Totodată, către ora 14:00, la sediul Centrului de Excelență în Securitatea Frontierei, mun. Ungheni, va avea loc inaugurarea unui teren de volei și prezentarea sălii de sport, amenajate cu suportul Poliţiei Federale Germane. 

Vă invităm să sărbătorim împreună și să fiți alături de cei care deja de 29 de ani își dedică viaţa unei frontiere sigure. 
 
Reprezentanții mass-media, interesați de eveniment, pot contacta echipa Secției relații publice a IGPF pentru informații suplimentare și pentru confirmare de participare, la numerele de telefon: 022 259 744 sau 022 259 613.