#FițiÎnSiguranță - 11 încălcări, înregistrate de patrulele IGPF care asigură ordinea publică la Chișinău

Stop Covid-19

Patrule ale Poliției de Frontieră s-au aflat astăzi în mai multe locuri publice, unde au asigurat monitorizarea respectării de către cetățeni a regulilor sanitare și a restricțiilor de circulație, impuse de pandemie. 
În acest sens, prezența patrulelor a fost în diferite regiuni ale municipiului Chișinău și în mai multe incidente consemnate au fost sesizați colegii de la Inspectoratul General de Poliție. Din rezultatele înregistrate:  nouă persoane documentate pentru „nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și/sau combatere a bolilor epidemice”,  o persoană pentru „Huliganismul nu prea grav” și o persoană „Consumul de băuturi alcoolice în locuri publice şi apariţia în astfel de locuri în stare de ebrietate produsă de alcool”.

Totodată, unele patrule ale Poliției de Frontieră din propria inițiativă au procurat măști și le-au oferit unor cetățeni care nu aveau sau din diferite motive nu și-au putut asigura.

În continuare, polițiștii de frontieră alături de alți reprezentanți ale structurilor subordonate ale MAI se mobilizează la maxim în vederea menținerii ordinii publice la Chișinău și asigurării respectării măsurilor antiCovid.

#Fiți_responsabili #fiți_prudenți #Covid19_nu_a_dispărut!