Decorații mitropolitane pentru 26 de angajați ai Poliției de Frontieră

igpf

În semn de recunoștință pentru activitatea deosebită la straja hotarelor țării, dar și în contextul celor 29 de ani de la înființare instituțională, ÎPS Mitropolitul Chișinăului și a întregii Moldove  Vladimir a decorat cu diplome și distincții bisericești angajați ai Poliției de Frontieră. Astăzi, 2 iulie, la reședința mitropolitană s-au prezentat cei 26 de polițiști de frontieră pentru a-și ridica mențiunile. 

Prezentă la ceremonie, conducerea Poliției de Frontieră a adresat un mesaj de mulțumire fețelor bisericești care în permanență sunt  alături prin rugăciuni și binecuvântări. „În mare măsură simțim susținerea dvs. și apreciem ori de câte ori vă rugați pentru sănătatea noastră când mergem în misiuni, dar și pentru bunăstarea și înțelegerea cu cei apropiați. Cu Doamne ajută” a conchis generalul-maior  Petru Corduneanu. 

Cu distincții IGPF au fost decorați ÎPS Mitropolit Vladimir și Secretarul Mitropoliei Protoiereu mitrofor Vadim Cheibaș, însoțite de aprecieri și dorința pentru o cooperare excelentă și contribuție frumoasă  la consolidarea capacităților instituționale.

La rândul său,  Înaltpreasfințitul Vladimir a felicitat efectivul  Poliției de Frontieră cu ziua profesională și le-a dorit ca în permanență să îndeplinească cu sârguință și stăruință porunca lui Ștefan cel Mare și Sfânt: Să stați strajă la hotare/Să păziți acest pământ. „Să aveți ani mulți și sănătoși, și în continuare să avem posibilitatea să ne întâlnim la ceremonii bucuroase pentru suflet și pentru noi toți.”