Cel de-al doilea șef-adjunct al Poliției de Frontieră, prezentat echipei manageriale

igpf

Ministra Afacerilor Interne Ana Revenco le-a prezentat astăzi, 16 septembrie 2022, pe noul șef-adjunct al Poliției de Frontieră Oleg Bucătaru, care va deține interimatul pentru următoarele șese luni. 

"Continuăm să consolidăm echipa Ministerului Afacerilor Interne,  în noul context de securitate regională. Astăzi am numit în funcție doi conducători noi în structuri cheie ale subdiviziunile MAI, responsabili pentru prevenirea și combaterea criminalității, inclusiv transnationale. Acești conducători își cunosc domeniul de activitate și au dat dovată de profesionalism la locul de muncă. Fiind deja de mult timp în sistem, și-au demonstrat capacitățile și au obținut atât încrederea mea, cât și respectul colegilor din teren. Rezultatele ultimelor 12 luni demonstrează încă o dată capacitățile lor de conducători.” a menționat ministra Ana Revenco.

Noul șef-adjunct are o experiență vastă în domeniul operativ și combaterii criminalității transfrontaliere.

Din decembrie anul trecut și până astăzi, Oleg Bucătaru a deținut funcția de șef al Inspectoratului Național de Investigații din cadrul Inspectoratului General de Poliție.