Angajații subdiviziunilor MAI, în competiție pentru întâietate la luptele „Sambo”

igpf

Ministerul Afacerilor Interne și-a desemnat cei mai buni luptători de „Sambo” în cadrul spartachiadei CSC Dinamo, ediția 2022. Printre cei premiați au fost și angajații Poliției de Frontieră.

În cadrul competiţiei luptătorii s-au duelat la toate categoriile de greutate conform regulamentului internaţional, iar trofeele au fost obţinute în baza a două clasamente, cel individual și pe echipe.

Reprezentanții Poliției de Frontieră s-au prezentat bine în cadrul competiției, patru dintre ei au reușit să urce pe podiumul premianților.

Cea mai bună poziție în clasamentul final a ocupat-o Dmitri Șapoglo, locul II în categoria 64 kg. Alți trei polițiști de frontieră Mihail Paierele (în categoria 58 kg), Dionisie Vădăvoi (în categoria 64 kg) și Constantin Carata (în categoria 88 kg) au urcat pe a III-a treaptă a podiumului.

Menționăm că ieri, 16 noiembrie, în întreaga lume a fost marcată Ziua Internațională a luptelor „Sambo” un prilej de a le adresa tuturor care practică acest tip de sport – sănătate și putere!