Alte două Sectoare ale Poliției de Frontieră, verificate inopinat

est

Șeful adjunct al IGPF, Valentin Fiodorov s-a aflat astăzi, 24 aprilie, în vizită de control la SPF Tudora și SPF Olănești. "Responsabilitate și doar legalitate în acțiunile de supraveghere a frontierei de stat. Aceste regiuni sunt cunoscute și atractive pentru mulți din amatori la prins pește, însă trebuie de cerut de la fiecare să respecte regimul prohibiției la pescuit, inclusiv în apele de frontieră" a menționat dl Fiodorov.

În acest sens, a fost verificată starea tehnică a ambarcațiunilor și corectitudinea organizării patrulării pe apă. La fel, șefii subdiviziunilor de frontieră au raportat etapele de conlucrare și misiunile comune cu angajații Agenției Mediului, planificate în scopul prevenirii și combaterii braconajului piscicol.

Totodată, s-a discutat despre unele  neajunsuri logistice, dar și necesități de îmbunătățire a activității de control al frontierei de stat.

În încheiere s-a reiterat mesajul ca polițiștii de frontieră în continuare  să fie precauți în raport cu infecția de tip Covid-19. 
#Purtați_mască #dezinfectați_des_mâinele #Evitați_aglomerațiile